Win een vierdaagse reis bij de occasionshow!

Occasionshow reis

Trek er op uit! Niet alleen naar de occasionshow, maar óók richting het buurland Duitsland, het Bergische land. Koop je bij de occasionshows je droomauto… dan ding je mee in de race als prijswinnaar van de vierdaagse reis voor twee personen naar het Wyndham Garden Hotel Gummersbach!

Hotel Wyndham Garden Gummersbach

Het hotel heeft een overdekt zwembad, wellness center inclusief sauna en schoonheidssalon. Dompel jezelf onder in absolute rust en ontspanning. Maar bij deze prijs zit niet alleen 3 overnachtingen inbegrepen voor twee personen. We hebben ook gedacht aan een ontbijtje voor een energieke start van de dag. Mochten jullie uitgekeken zijn op de omgeving, vertrek je lekker naar het zwembad om wat baantjes te zwemmen of te dobberen.

Omgeving & bezienswaardigheden

Het hotel ligt in de nabijheid van Keulen. Binnen 45 autominuten ben je in de bruisende en prachtige stad. Deze stad een bezoekje brengen is dan ook zeker aan te raden. Niet alleen om een nieuwe outfit te scoren of wat te struinen over de straten, vergeet ook niet de Dom te bezichtigen. De natuur rondom het hotel leent zich voor heerlijke wandelingen, fietstochten en een drankje op dat terrasje in de volle zon.